Android Facebook Durduruldu Hatası ve Çözümü

Android kullanıcı çeşitli uygulama hataları mutlaka alıyordur. Facebook uygulamaları neredeyse tüm Android telefonlarda olan bir uygulamadır ve çeşitli zamanlarda Facebook uygulaması ile ilgili hatalarda alınmaktadır. Bende Samsung cep telefonu kullanıyorum ve dolayısı ile bir Android kullanıcısıyım. Bu durumdan memnun musun diye sorarsanız, aslında gayet memnunum. Fakat geçenlerde Facebook ile ilgili olarak bir hata almaya başladım ve hemen çözüm için araştırmaya başladım.

Facebook Durduruldu Hatası

İlk olarak hata neden kaynaklı onu çözemedim. Muhtemelen gece saatlerinde Facebook uygulaması otomatik olarak kendisini güncelledi, sonrasında ise bu hata ortaya çıkmaya başladı. Aldığım hata şu şekildeydi: Facebook uygulamasını cep telefonumdan açıyorum, birkaç saniye sonra uygulama otomatik olarak kendisini kapatıyor ve Facebook Durduruldu şeklinde bir yazı çıkıyor.

Oldukça can sıkıcı olan bu hatayı alır almaz çözüm için çeşitli yollar denedim. Öncelikli olarak tüm arka plan uygulamalarını kapattım ve tekrar Facebook’u açtım, yine aynı hatayı aldım. Sornasında cep telefonunu kapattım ve açtım. Uygulamayı açtığımda maalesef aynı hata yine beni karşıladı. Artık huzursuz olmaya başlamıştım. Sonrasında uygulamayı kaldırıp, tekrar yükledim ama sonuç değişmedi. Bunun üzerine faklı yöntemler öğrenebilmek için biraz daha araştırma yaptım ve en sonunda çözümü buldum.

Facebook Durduruldu Hatası Çözümü

İsterseniz bu hatayı nasıl çözdüğüme gelelim. Aslında oldukça basit bir yöntem ile çözdüm. Uyguladığım yöntemlerden birisiydi ama atladığım bir adım, bu hatayı tekrar almama sebep oldu.

Öncelikli olarak uygulamalar kısmından Facebook uygulamasına girdim ve Veriyi Sil ve Önbelleği Temizle seçeneklerine tıkladıktan sonra Facebook uygulamasını kaldırdım. Sonrasında yine Facebook’a ait olan 2 yan uygulama (Facebook App Installer ve Facebook App Manager) vardı, bunlarda da aynı işlemi yaptım. Bu uygulamayı daha önce de yapmıştım ama çözüm bulamamıştım. Bu sefer bu işlemleri yaptıktan sonra telefonumu kapattım ve tekrar açtım. Sonrasında Facebook uygulamasını tekrar kurdum. Giriş bilgilerimi girdikten sonra hata düzeldi ve bende rahat bir nefes aldım.

Adım Adım Çözüm

  • Facebook uygulamasında veriyi silin ve önbelliği temizleyin.
  • Facebook uygulamasını kaldırın.
  • Cep telefonunu kapatıp, tekrar açın.
  • Facebook uygulamasını tekrar yükleyin.

Arkadaşlar ben bu şekilde bu sıkıcı problemden kurtuldum, sizlerde inşallah kurtulursunuz. Yaklaşık olarak 1 aydır tekrar bir hata almadım ve sıkıntısız bir şekilde şu anda kullanıyorum. Sormak istediğiniz sorular olursa aşağıdaki yorum bölümünden sorabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu