Güncel Hadi Bilgi Yarışması İpucu Takibi

Son günlerde oldukça popüler olan ve her yarışmasına yüz binlerce kişinin katıldığı HADİ Bilgi Yarışması, her yarışma için çeşitli platformlarda bir ipucu vermektedir. İpuçları büyük oranda Hadi’nin Instagram hesabı üzerinden verilmektedir. Fakat bazen sponsor olan farklı olan uygulamalar üzerinden de ipuçları verilebilmektedir. Yarışma öncesi ipucuna bakarak sorulardan birisini kolaylıkla cevaplayabilirsiniz. İpuçlarını alabilmek için öncelikle Hadi’nin Instagram hesabını takip edebilirsiniz. Fakat biz buradan sizlere kolaylık olması açısından her yarışmanın ipuçları belli olduğunda paylaşacağız. Sayfamızı kaydederek veya sık kullanılanlara ekleyerek ipuçlarını buradan da takip edebilirsiniz. İpuçları bazen BİP, Dergilik, Fizy gibi uygulamalar üzerinden verilmektedir.

Hadi Bilgi Yarışması bazen farklı konseptte yarışmalar yapıyor olsa bile genel olarak baktığımızda 12 sorunun yer aldığı ve zorluk derecesi giderek artan yarışmalar yapmaktadır. Bu yarışmalar sonucunda belirlenmiş olan ödül; tüm soruları doğru yanıtlayan kişiler arasında bölüştürülmektedir. Ödüller genellikle 6.000-10.000 ve 20.000 TL’dir. Bazen 15 sorunun yer aldığı zor konsept, bazen film veya müzik konsepti, bazen spor konsepti, bazen ise daha farklı konseptler yarışmada karşımıza çıkabilmektedir. Özellikle zor konseptte verilen para ödülü ciddi rakamlara ulaşabilmektedir. Diğer yarışmalarda bilen sayısının fazla olmasından dolayı para ödülü düşük kalmaktadır. Birçok kişinin amacı zaten para kazanmaktan ziyade eğlenceli vakit geçirmek ve bilgi sahibi olmaktır.

Hadi Joker

Yarışmada ayrıca joker hakkına sahip olabilirsiniz. Nasıl joker alabileceğinizi “Hadi Bilgi Yarışması Joker Kazanma” konumuzu inceleyerek öğrenme şansınız vardır. Aldığınız bu jokerler ile son soru haricinde herhangi bir soruda yanlış yapma veya boş bırakma hakkına sahip oluyorsunuz. Jokerleri almak için çeşitli yollar bulunmakta, bazen özel etkinlikler ile herkese veya belirlenen bir sayıdaki kişiye joker verilmektedir. Yarışmada başarılı sonuç alabilmek için jokerler oldukça fazla önem taşımaktadır. Bu nedenle jokerler ile ilgili olan kampanyaları da takip etmenizde ve verilen kodları kullanmanızda fayda vardır. Ayrıca yarışmaya arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı davet ederek joker hakkı kazanabilirsiniz.

Aşağıda Hadi Bilgi Yarışması ipuçlarını paylaşmaktayız. En güncel ipucu en üstte yer almaktadır.

Hadi Bilgi Yarışması İpuçları

02.10.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu:

01.10.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu:

30.09.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu:

29.09.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu:

28.09.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu:

27.09.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu:

26.09.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu: Bu yarışmada Sünger Bob’un komşusu Squidward hangi müzik aletini çaldığı sorulacak. Cevap olarak klarnet seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

24.09.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu: Bu yarışmada Hadi’nin Instagram hesabı üzerinden ipucu paylaşıldı. İpucu Ayhan Sicimoğlu’nun yaptığı programların tarzı, cevap gezi programları olacak.

23.09.2018 Saat 20.30 Hadi Yarışması İpucu: Bu yarışmada Hadi’nin Fizy listesindeki 5. şarkıyı soracaklar. Bu şarkı Ece Seçkin – Dibine Dibine şarkısı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu