Hadi Bilgi Yarışması İpucu ve Joker Kazanma

Son dönemde oldukça popüler olan Hadi Bilgi Yarışması gün içerisinde birkaç kez yaptığı canlı bilgi yarışmaları ile kullanıcılarına para ödülü dağıtıyor. 2018 yılının şubat ayında başlayan yarışmanın her bölümüne şimdilerde yüz binlerce kişi katılıyor. Her yarışmada belirlenen para ödülünü dağıtan yarışmayı Müge Boz ve Merve Toy sunmaktadır. Bende indirdiğim Hadi uygulaması ile yarışmalara katılmaya başladım. Oldukça eğlenceli olduğunu düşünüyorum, size de eğer kullanmıyorsanız öneririm.

Hadi Nasıl Oynanır?

Yarışmaya katılmak oldukça kolay ve ücretsizdir. İlk olarak uygulamayı cep telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Sonrasında Hadi sistemine kayıt oluyoruz. Sizden kullanıcı adı ve referans istemektedir. Referans bölümüne beni (huseyinozeren) yazabilirsiniz. Sonrasında cep telefonu numaranızı giriyorsunuz ve Turkcell size bir aktivasyon kodu gönderiyor. Bu kodu girdikten sonra üyeliğiniz başlıyor. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey yarışmaları beklemek.

Her gün canlı yayınlanan yarışmaları yukarıda da söylediğimiz gibi Müge Boz ve Merve Toy sunuyor. Canlı olarak yönelttikleri sorular için 3 adet cevap şıkkı çıkıyor ve siz doğru olanı bulmaya çalışıyorsunuz. Yarışmalar gün içerisinde genellikle 12:30 ve 20:30 saatlerinde oluyor. Bazı günler saat 18:00’e de yarışma koyabiliyorlar. Yarışma başlamadan önce uygulama size bildirim gönderiyor ve yarışmayı hatırlatıyor.

Yarışma toplamda 12 sorudan meydana gelmektedir. Her soru için 3 cevap şıkkı açılmaktadır. Her bir soru için verilen süre ise 10 saniyedir. Doğru cevap verenler sonraki soruya geçiyor ve yarışmaya devam ediyor. Yanlış cevap verenler ise o sorudan itibaren eleniyor. Eğer ki Joker hakkınız varsa yanlış soruda elenmiyorsunuz ve yarışmaya devam ediyorsunuz. Gördüğünüz gibi bu yarışmada Joker oldukça önemli bir özelliğe sahip… Peki nasıl joker kazanırım?

Hadi Joker Kazanma

Bu yarışmada şu an için joker kazanmanın 2 yolu bulunmaktadır. Bunlardan ilki referansınız ile üye olanlardan kazandığınız jokerdir. Diğeri ise BiP uygulamasında kazandığınız jokerdir. Her bir joker hakkınız sizi bir yanlış sorudan kurtarmaktadır. Fakat her bir yarışmada sadece bir joker hakkınızı kullanabilirsiniz, bunu bilmekte fayda var.

Referans Kodu Jokeri

Uygulamayı açtığınızda sağ alt kısımda Davet Et butonu göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda çeşitli platformlar aracılığı ile arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı yarışmaya davet edebilirsiniz. Uygulamayı indiren kişi kendi kullanıcı adının alt tarafında referans kodu kısmı görecektir. Buraya referans olan kişinin kullanıcı adını yazması gerekmektedir. Aşağıdaki resimde bu kısmı görüyorsunuz. Üstte kendinize ait kullanıcı adı seçiyorsunuz. Alt tarafa ise referans olan kişinin kullanıcı adını yazıyorsunuz.

BiP Jokeri

Diğer bir joker kazanma yöntemi ile Turkcell’in BiP uygulamasıdır. Eğer telefonunuzda bu uygulama yüklü ise Keşfet kısmına tıklayın ve Hadi – Bilgi Yarışması‘nı seçerek bu kanalı takibe alın. Sonrasında aşağıdaki görüntü sizinde karşınıza çıkacaktır. Buradan Joker Hakkı kısmını tıkladığınızda size joker için bir kod verecektir. Bu kodu Hadi uygulamasında girerek joker hakkı kazanabilirsiniz.

Hadi Bilgi Yarışması İpuçları

  • Bu yarışmaya ait Instagram hesabını takip ederek gelebilecek sorular hakkında ön bilgi edinebilirsiniz.
  • Oyunu birden fazla kişi birlikte oynayabilirsiniz. Bu sayede tereddüt ettiğiniz sorularda farklı seçenekler seçme şansınız var.
  • Soruları Google’dan aratabilirsiniz ama 10 saniye cevabı bulmak için genellikle yeterli olmayacaktır.

Ödül Ne Kadar ve Nasıl Gönderiliyor?

Yarışmanın başında ödül miktarı belirleniyor. Şu an için genellikle 5000 TL gibi bir ödül söz konusu. Bu ödül tüm soruları doğru cevaplayan kişiye veriliyor. Eğer o yarışmada tüm soruları doğru cevaplayan kişi sayısı birden fazla ise ödül toplam kaç kişi ise ona bölünüyor ve dağıtılıyor. Örneğin o gün yarışmada 20 kişi tüm soruları cevapladı ise ödül miktarı kişi başı 250 TL oluyor.

Hesabınızdan parayı çekebilmeniz için hesabınızda en az 20 TL olması gerekmektedir. Eğer bu rakama ulaştıysanız paranızı çekebilirsiniz. Bunun için IBAN numaranızı sisteme girmeniz yeterlidir.

Eğer uygulamayı yeni indiriyorsanız “huseyinozeren” referans kodunu veya başka bir referans kodunu kullanabilirsiniz. Hadi Bilgi Yarışması ile ilgili tüm sorularınızı aşağıdaki bölümden sorabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu