Yoyko Hot Mom Bebek Arabası Yorumlarım

Bebek bekleyenler hayatlarının en tatlı alışverişlerine bence bebek alışverişi ile başlayacaklar. Nişan, düğün alışverişlerinin bir heyecanı var ama bebek alışverişi ayrı bir heyecan ve mutluluk veriyor. Bu girişi yaptıktan sonra konumuza gelelim.

Bildiğiniz gibi (yada bilmediğiniz gibi) yeni bebek sahibi olduk. Zeynep Sare adında bir kız bebeği Allah bize nasip etti. Bu dünyanın en güzel duygularından birisi, birçok kişi anlatıyordu ama yaşayınca çok daha farklı oluyor. Bebeğimiz gelmeden önce bazı alışverişlerini yapmaya başlamıştık. En çok üzerinde düşündüğümüz ve en zor karar verdiğimiz alışverişlerden birisi bebek arabası oldu. Bununla beraber mobilya konusunda da epey uğraştık ama o konuya daha sonra değinirim…

Bebek arabası seçimine açıkçası ben fazla karışmadım, eşim bu konu ile daha çok ilgilendi ve en son olarak Yoyko Hot Mom Bebek Arabası almaya karar verdik. Ben bu araba ile ilgili yorumlarımı sizler ile paylaşmak istiyorum.

Yoyko Hot Mom Bebek Arabası

Araba tasarım olarak oldukça şık duruyor. Beyaz, siyah, mavi ve turuncu renk seçenekleri vardı. Biz siyah olanı tercih ettik. Alacak olanlara da siyah olanı tavsiye ederim. Alüminyumdan üretilmiş olan ana hatları arabanın sağlam olmasını ve aynı zamanda hafif olmasını sağlıyor. Lastikleri oldukça iyi diyebilirim, özellikle arka lastiklerin büyük ve şişme olması sarsıntıları azaltıyor. Fakat ara sıra ön lastikler takılıyor. Bunun sebebini anlamadım, detaylı incelemedim. Zaten birkaç kere oldu, ileri geri yaptığımızda düzeldi. Gölgelikleri deri ve şık durumda… Sadece yazın acaba koyu renk sıkıntı çıkarır mı diye düşündüm ama ekstra UV filtreli olması sebebi ile bu konuda tereddüt kalmadı.

Ürünü şu anda ana kucağı ile kullanıyoruz. Gayet rahat bir şekilde sökülüp, takılıyor. Fakat arabasının kendisi katlanmasına rağmen sanki bana biraz fazla yer kaplıyormuş gibi geldi.

Genel özelliklerinden ve her bebek arabasında bulunan özelliklerinden ayrı ayrı bahsetmeye ve anlatmaya gerek yok. Bence Yoyko Hot Mom özellikle şıklık anlamında ideal bir bebek arabası; ayrıca hafif ve kullanışlı diyebilirim.

Fiyat anlamında inceleyecek olursak şu anda Türkiye için satış fiyatları 5000-6000 TL arasında değişiyor. Bu rakamlara ve daha altına alabileceğiniz birçok bebek arabası mevcuttur. Bunlar arasında iyi bir değerlendirme ve seçim yapabilirsiniz. Bizim tercihimiz bu yönde oldu. Ben olsam belki almazdım ama eşim bu yönde karar verdiği için kırmak istemedim.

Özetlemek gerekirse; şık, kullanışlı ve hafif bir bebek arabası ama fiyat anlamında değerlendirdiğimizde biraz pahalı olduğunu söyleyebilirim. Aklıma daha fazla bir şey gelmiyor araba ile ilgili olarak, sormak istediğiniz soruları aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu