Tayland Dizi Önerileri ve En İyi Tayland Dizileri

Vakit darlığından dolayı çok fazla dizi ve film izleyen birisi değilim ama sizler için aklıma geldikçe ve izledikçe önerilerde bulunmaya çalışıyorum. Geçenlerde Tayland dizileri ile alakalı muhabbet yapmıştık, buna istinaden izleyebileceğiniz en iyi Tayland dizilerini sizler ile paylaşmak istedim. Ben şu an net olarak hangisine başlayacağıma karar vermedim. Sizlerden gelen yorumları da göz önünde bulundurarak uygun olan bir diziyi seçmek ve izlemeye başlamak istiyorum.

Ülkemizde genellikle Amerika ve Avrupa dizileri tercih edilmekte ama son zamanlarda Uzak Doğu dizileri popüler olmaya başladı. Sadece internette değil bazen TV kanallarında da bu dizileri görmekteyiz. Tayland dizileri içerisinde en bilinen ve en popüler olan dizileri sizler için derledik, izlemeyi düşünenler için işte bu diziler ve kısa yorumlar.

Devil Lover

Özellikle gençler için ideal dizilerden birisidir. Tayland’da da genellikle gençler tarafından takip edilen ve sevilen bir dizidir. Dizi 2015 yılında ekim ayında yayına girmiştir ve 17 bölüm olarak yayınlanmıştır.

Dizinin senaryosundan biraz bahsetmek gerekirse; Sora özel güç ve yetenekleri olan bir gençtir. Fakat bu gücünü ve yeteneklerini nasıl kontrol edeceğini bilmemektedir. Bundan dolayı ailesine ve arkadaşlarına zaman zaman zarar vermektedir. Bu nedenle ailesi ile ve arkadaş ortamında sıkıntılar yaşamaktadır. Sora ile görüşen bir Japon, onu Japon Teknolojileri Bölümüne götürmek istemektedir. Sora ile alakalı olarak burada yıllar boyunca araştırmalar yapılır. Sora artık dış dünyayı tamamen unutmuştur ve tekrar uyum sağlaması oldukça zor olacaktır.

I Wanna Be Sup’tar

Tayland’ın en popüler dizilerinden birisidir. 2015 yılının ağustos ayında başlamıştır. Win Pakorn tüm ülke tarafından tanınan bir süper stardır. Çeşitli iftiralar sonucunda Win Pakorn ülkesini terk etmek zorunda kalmıştır. Bu arada çeşitli olaylar gerçekleşmiş ve bazı insanlar ile tanışmıştır. Tanıştığı insanlardan birisi Wan Nueng’dir. Wan Nueng’de süper star olmak istemektedir.

Dizi gençlik, romantizm ve komedi alanlarda izleyebileceğiniz Tayland dizileri arasında yer almaktadır. Bu tarz dizi izlemeyi sevenler tercih edebilirler.

Kiss Me

Romantizm ve gençlik alanında izleyebileceğiniz Tayland dizileri arasında yer almaktadır. Dizi toplam 20 bölüm olarak çekilmiştir. Dizinin senaryosundan bahsedecek olursak; Taliw oldukça başarılı, güzel ve hayat dolu bir kızdır. Japonya’dan gelen Tenten ise oldukça zeki ve başarılıdır. Bu ikilinin kaderleri kesişmiştir. Taliw gönlünü Tenten’e iyice kaptırmıştır.

Dizi içerisinde çeşitli aşk hikayeleri ve hüzün dolu anlar yaşanmaktadır. Taliw’lerin evi bir gün ansızın yanmıştır ve ailesi ile beraber Tenten’lere taşınmışlardır. Burada işler daha karmaşık bir hal almaya başlamıştır.

Angel Magic

İlk olarak 2014 yılının nisan ayında yayınlanmaya başlamıştır. Toplam 28 bölüm olarak yayınlanmıştır. Zengin bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Beauty önce annesini, kısa bir süre sonra ise babasını kaybetmiştir. Fakat büyüme aşamasında oldukça şımarık bir şekilde büyütülmüştür.

Fantastik türde yer alan dizimizde Beauty kuşlardan aşırı derecede korkmaktadır. Bir gün lanetlenen Beauty gece saatlerinde kuşa dönüşmeye başlamıştır. Bu lanetin ortadan kalkması için ona gerçekten aşık olan bir erkeğin onu öpmesi gerekmektedir. Fantastik, dram ve romantik dizi severler için ideal seçeneklerden birisidir.

Kleun Cheewit

Bu dizi 2017 yılının ocak ayında yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin senaryosundan kısaca bahsedecek olursak Jee tüm ülke tarafından tanınan, oldukça ünlü bir manken ve artisttir. Jee’nin annesi ise ülkenin önde gelen zenginlerden birisi ile evlenmiştir. Jee’nin üvey babası bir süre sonra Jee’yi taciz etmeye başlamıştır. Bu durum her gün artarak daha sıkıntılı bir süreç oluşturmuştur.

Bir gün üvey babası tarafından tecavüze uğramaktan son anda kurtulan Jee, araba ile hızlı uzaklaşırken bir kıza çarparak onun ölmesine sebebiyet vermiştir. Ölen kızın oldukça yakışıklı olan sevgilisi Thit olayı duyduğunda dünyası başına yıkılmıştır. Avukat olan Thit bu olaydan sonra Jee’den intikam almak için yemin etmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu